вторник, 22 декабря 2015 г.

ЖИТИ СТАЄ ГІРШЕ, ЖИТИ СТАЄ «ВЕСЕЛІШЕ»

Під кінець року, напередодні свят, влада піднесла людям ще один привід її ненавидіти. Тільки вони починають призвичаюватись до чергових безглуздих ідей нинішніх випадкових мешканців українського олімпу (лише сильніше починають вірити у їх тимчасовість), тільки вони прилаштуються до їх долання, уряд знову «ощасливлює» черговими вибриками.
Наш невтомний Уряд, який з особливим натхненням впроваджує старі й нові схеми під назвою реформ і не дозволяє суспільству прийти до тями від вже діючих новацій, «демонструє просто таки фонтан «ініціатив».
Виявляється, в додаток до вже діючих нових космічних тарифів, на людей чекає нова графа в комунальних платіжках – абонентська плата за газ! Як пояснив Міністр енергетики та вугільної промисловості України В.Демчишин, це дозволить облгазам оптимізувати використання існуючих газорозподільних мереж. Газорозподільних мереж! За рахунок маленького українця! Жодного натяку, навіть віддалено наближеного за своїм значенням до слова люди! Уряд розглядає нас виключно як ресурс «реформаторських» вправлянь.
Тепер остаточно має бути зрозумілим: український бюджет та порядок денний країни формується, у тому числі в такий спосіб, під «дбайливим» наглядом Міжнародного валютного фонду. Виходить, що Крістін Лагард теж переймається виснажливою буденністю простого українця. Як переймається – усі бачать.
Що ж, як там у Булгакова в «Собачому серці» - «суровые годы уходят… за ними другие приходят. Они будут тоже трудны».

Можливо, як вихід, потрібно усім зібратися і викупити Україну в нинішнього Уряду…

Комментариев нет:

Отправить комментарий