вторник, 11 сентября 2018 г.

ЗАКІНЧЕНІ ОПТИМІСТИ

Як українцям, проблема виживання для яких набуває з кожним днем все складніших геометричних форм, сприймати «високі» слова про зростання економіки? Люди все ніяк не второпають, у чому ж виявляється це зростання і як його відчути. А звертатися до порожньої п’ятничної парламентської зали,  звітувати у такий спосіб про успіхи можна хоч кожного дня, - жодних ризиків бути незрозумілим чи непочутим. Звісно, що особливо зараз кожне слово представників влади потрібно синхронізувати з прийдешніми виборами. На жаль, вони не убезпечать людей від чергового пограбунку у вигляді підняття тарифів. Адже економіка настільки швидко «зростає», що без чергового траншу МВФ вона не впорається із такими темпами.  
Ось чому вже заздалегідь застерігають, що нашій економіці, з її «очевидними», але не для усіх, успіхами, можуть завадити кредитні зобов’язання, які дуже складно виконувати власноруч. Що це: визнання власної неспроможності чи невдалий передвиборчий хід. Запитання: де ви були і чим керувалися, коли вітали країну з найкращим Міністром фінансів усіх часів Н.Яресько, яка продовжує зараз «творити» економічні дива в інших країнах ?!

Немає сенсу чекати бодай якоїсь об’єктивної відповіді від нинішніх керманичів щодо результатів їх керування за останніх чотири роки, оскільки вони запрограмовано одразу роблять екскурс в історію, валять все на попередню і звісно ж злочинну владу. 


Інші статті: 



Комментариев нет:

Отправить комментарий